Sykkelturer uten guide

FERDIGPAKKEDE SYKKELTURER UTEN GUIDE

Vi har planlagt turen for deg. Vi har sikret overnatting på utvalgte steder langs ruten. Vi sørger for at bagasjen fraktes fra sted til sted.
I god tid før avreise får du tilsendt kart og turbeskrivelser, slik at du på egenhånd kan nyte sykkelturen i ditt eget tempo.
Du bestemmer selv når du vil stoppe for å ta enda et bilde, kikke innom et galleri eller kose deg med en kaffekopp i veikanten eller på en fortauskafé. Du bestemmer selv om du vil ta en snarvei eller kanskje en omvei, for å oppdage flere perler. Du kan også krydre turen med en fottur eller tindebestigning, men husk at du må rekke ferger og hurtigbåter og ikke minst – middagen, som for det meste preges av lokalproduserte, ferske råvarer fra et matfat som gjenspeiler sine omgivelser.

Turene går til faste datoer og du må regne med å treffe hyggelige mennesker som sykler den samme turen som deg. Dere ser hverandre på overnattingsstedene, hvor dere kanskje velger å spiser middag sammen og utveksle erfaringer fra dagens sykkeltur.  Kanskje sykler dere noen etapper sammen? Der dere bor i rorbuer, vil dere også noen ganger dele rorbu.

VI TILBYR TURER I STORE DELER AV NORGE:
RallarvegenFamilietur i ValdresSunnhordland med start og slutt i BergenHardangerfjorden, Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær, Rundtur på SenjaLofoten fra Svolvær til Å og Øyhopping på Helgelandskysten.

Lofoten fra Svolvær til Å

SVOLVÆR - HENNINGSVÆR - HOV - BALLSTAD - NUSFJORD - REINE Lofoten er spektakulær, med hvite strender, åpent hav, mektige fjell, lys og mørke, stillhet og storm. Været kan være uforutsigbart og barskt, men også vennlig og mildt.   Turen starter med Hurtigruta fra Bodø til Svolvær, ....Les mer »8 dagerFra 14 100,-

Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær

TROMSØ - SOMMARØY - SENJA - ANDØYA - BØ - SORTLAND - STOKMARKNES - SVOLVÆR Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær er et eventyr for deg som liker en opplevelsesreise på sykkel. Ta et dypt åndedrag og fyll lungene med frisk sjøluft før du med vind i håret legger ut på ....Les mer »9 dagerFra 12 250,-

Senja - 8 dagers rundtur

TROMSØ - SOMMARØY - MEFJORDEN - HAMN - FINNSNES - TROMSØ   Fra den livlige byen Tromsø, omgitt av fjell, fjord og øyer går turen over Kvaløya , med flott og variert natur før du møter havet på Sommarøy. Etter en kort fergetur fortsetter turen på Senja, ....Les mer »8 dagerFra 9 700,-

Hardangerfjorden med sykkel og ferger

(Bergen) - VOSS - GRANVIN - ULVIK – KINSARVIK – UTNE – HERAND - NORHEIMSUND - ROSENDAL – (Bergen) Tidemand og Gudes Brudeferd i Hardanger viser et forskjønnet stykke Norge. Kan noe så vakkert være virkelig? Se selv! Her kan du sykle Hardangerfjorden på kryss og tvers og opplev noen av de flotteste stedene ....Les mer »7 dagerFra 10 750,-

Sunnhordland med sykkel og ferger

Bergen - ROSENDAL - SKÅNEVIK - STORD - BEKKJARVIK - Bergen   Hardangerfjord Expressen tar deg fra Bergen til Rosendal gjennom en eventyrlig natur, i overgangen mellom fjell og fjord. Fra Rosendal sykler du i et variert og kupert landskap. Du får oppleve et lite stykke Norge i miniatyr, med fjell, fjord, små og store øyer, ....Les mer »

Øyhopping på Helgelandskysten

BRØNNØYSUND - YLVINGEN - VEGA - HERØY - DØNNA - LOVUND - TRÆNA Helgeland - de tusen øyers rike. På denne turen er det ikke bakkene som tar pusten fra deg, men synsinntrykkene og naturopplevelsene! Med sykkel har du tid til å sanse lukten av tang og tare, lyden av brenningene og synet av steile kystfjell, ....Les mer »7 dagerFra 7 400,-

Valdres

På tur i et av Norges flotteste sykkelområder Noen kaller Valdres for "Norges svar på Bornholm". Det er i de siste årene satset mye på sykkelturisme i området, og det er lagt godt til rette med felles skilting. Vi vil gjerne dele dette sykkelparadiset med dere.   Turen p asser spesielt godt for ....Les mer »

Rallarvegen

Rallarvegen er Norges mest populære sykkeltur. Strekningen er både en naturopplevelse og et kulturminne. Ved Finse kan du la deg imponere av mektige fjell og Hardangerjøkulen som troner høyest med sin enorme kappe av hvit og asurblå is. Nedkjøringen til Flåm er en stor opplevelse med sine 7-800 høydemeter ....Les mer »

Praktisk informasjon

INDIVIDUELLE TURER / SELVGUIDEDE Dere sykler på egen hånd, uten turleder.  Dvs. at det kan være andre som sykler samtidig, men det kan også være noen som ønsker å sykle alene. Man kan ikke påberegne å møte noen å sykle sammen med. HVA INKLUDERER PRISEN? Priser står oppført ....Les mer »
 

Aktiv ferie i Norge

Alt pakket og klart!

Fulltekstsøk