Sykkelturer uten guide

FERDIGPAKKEDE SYKKELTURER UTEN GUIDE

Vi har planlagt turen for deg. Vi har sikret overnatting på utvalgte steder langs ruten. Vi sørger for at bagasjen fraktes fra sted til sted.
I god tid før avreise får du tilsendt kart og turbeskrivelser, slik at du på egenhånd kan nyte sykkelturen i ditt eget tempo.
Du bestemmer selv når du vil stoppe for å ta enda et bilde, kikke innom et galleri eller kose deg med en kaffekopp i veikanten eller på en fortauskafé. Du bestemmer selv om du vil ta en snarvei eller kanskje en omvei, for å oppdage flere perler. Du kan også krydre turen med en fottur eller tindebestigning, men husk at du må rekke ferger og hurtigbåter og ikke minst – middagen, som for det meste preges av lokalproduserte, ferske råvarer fra et matfat som gjenspeiler sine omgivelser.

Turene går til faste datoer og du må regne med å treffe hyggelige mennesker som sykler den samme turen som deg. Dere ser hverandre på overnattingsstedene, hvor dere kanskje velger å spiser middag sammen og utveksle erfaringer fra dagens sykkeltur.  Kanskje sykler dere noen etapper sammen? Der dere bor i rorbuer, vil dere også noen ganger dele rorbu.
 

 

Aktiv ferie i Norge

Alt pakket og klart!

Fulltekstsøk