Peer Gynt / Glomstad Gjestehus

INKLUDERT BILLETTER TIL HENRIK IBSENS PEER GYNT  - oppleve denne fantastisk forestillingen i  2015!
Glomstad Gjestehus har tradisjoner tilbake til det 16. århundre og ligger vakkert til med panoramautsikt utover Gudbrandsdalen. Norsk tradisjon preger så vel interiøret som kokekunsten på Glomstad. Denne pakka har ankomst dag 1 før middag kl 18.00. Etter middag vil dere få en orientering om morgendagens program.  Neste formiddag er det mulig å se seg om i området - kanskje en vandretur langs Pilegrimsleden, en tur til fjells eller hva med et besøk på Norsk Vegmuseum eller Ringebu Stavkirke?  Maihaugen og Storgata i Lillehammer er også fine utfluktsmål.
Vi spiser en tidlig middag og reiser med egen buss til Gålå.  Underveis vil Reidar Stangenes, som også er skipper på skuta i teateroppsettingen, holde kåseri om den lokale Peer Gynt, tradisjonene og forestillingen ved Gålåvatnet. 
Etter den fantastiske forestillingen, kjører vi tilbake til Glomstad, der vertskapet Lisbeth og Bjørn Eldar venter på oss med nattmat. Opplegget avsluttes etter frokost dag 3.
Priser 2015:
Pris kr 3950,- pr person i dobbeltrom med bad.  Pris ved bestilling før 1. juni: kr. 3700,-
       kr 3550,- pr person i dobbeltrom uten bad.  Pris ved bestilling før 1. juni: 3300,-.  Enkeltrom samme pris. (NB! Kun enkeltrom uten bad)
Påmeldingsfrist: 15.juni - men her blir det rift etter plassene, så her gjelder først til mølle!!

Prisen inkluderer:
2 overnattinger med frokost, 2 middager, transport tur/ retur Gålå, de beste billettene til Henrik Ibsens "Peer Gynt" og nattmat etter forestillingen. 
Det er også mulig å smøre matpakke / fylle thermos før avreise til Gålå, da det blir langt mellom måltidene denne dagen.
Datoer 2015:
1.  30. juli - 1. august (torsdag - lørdag med premieren på Peer Gynt 31. juli)
2.  6. - 8. august (torsdag - lørdag)
På begge avgangene er det mulig å bestille ekstra overnatting før eller etter!

FOR GRUPPER KAN VI ORGANISERE TURER TIL ANDRE DATOER!!

 
Status:
Denne turen er på forespørsel, dvs. du kan kontakte oss med ønsket startdato og vi vil sjekke om det er ledig kapasitet.

Dagsprogram

Dag 1. Individuell ankomst før middag kl 18.00. Dere får informasjon om morgendagens program. 

Dag 2. Formiddagen til fri benyttelse. Lunsj / middag kl 15.00 før avreise i felles buss for å oppleve Henrik Ibsens "Peer Gynt".
Ibsens Peer Gynt ved Gålåvatnt med ny regissør, nye skuespillere, ny scene - VI HAR DE BESTE BILLETTENE!
I bussen opp til Gålå (vi kjører Peer Gynt veien) vil Reidar Stangenes, som i sin tid hadde ideen om forestillingene ved Gålåvatnet, holde kåseri om den lokale Peer Gynt, tradisjonene og forestillingen ved Gålåvatnet. Samme person spiller også skipper på skuta i forestillingen.
Med natur- en som amfi og Gålåvatnet som bakteppe blir Ibsens  Peer Gynt framført i samspill mellom profesjonelle skuespillere og dyktige amatører. Kombinert med Griegs musikk og sommernattas melankoli gir dette publikum en opplevelse som setter spor; få reiser fra Gålåvatnet uten å føle seg i slekt med Peer". Ingen kan lenger kalle seg norsk uten å ha sett og hørt denne sensasjonen", skrev Sturle Scholz Nærø / Aftenposten etter å ha sett Åse dø i solnedgangen, mens tordenværet rulla under Peers møte med Knappestøperen.  Etter forestillingen er det buss tilbake til Glomstad, hvor vertskapet Lisbeth og Bjørn Eldar står klar med nattmat og dere kan snakke sammen om den store opplevelsen ved Gålåvatnet.

Dag 3.  Etter en lang og god frokost er det tid for hjemreise.  Kanskje er det tid til å reise videre til Vinstra, hvor det er Peer Gynt kunstutstilling og andre aktiviteter.

Mange har sett denne forestillingen tidligere, men det spesielle ved denne forestillingen er at i 2014 ble ALT NYTT, og det må bare oppleves!!  I 2015 vil de fortsette å overraske oss med nyheter!
Se her:
Kunstnerisk leder: Iren Reppen
Regissør: Erik Ulfsby, utdannet ved Statens Teaterhøgskole og nå ansatt som teatersjef ved Det Norske Teatret.
MUSIKALSK ANSVARLIG:  Kjetil Bjørkestrand ønsker å bruke Edvard Griegs scenemusikk og gi oss et spenn i musikalske tolkninger.   Fra det klassiske til folkemusikk og moderne arrangementer. 
PEER: Mads Ousdal, utdannet ved Statens Teaterhøgskole og vært ansatt ved Nationalteateret og medvirket i kjente filmer som Detektor, Kodenavn Hunter og Kommandør.  "Endelig er det min tur, sier han, jeg har hatt lyst på rollen som Peer i mange år"
SOLVEIG: Heidi Ruud Ellingsen, kjent fra "Spelemann på taket", musikalen "Singin`in the Rain", Sol i Sol av Isfolket og TV-serien Hjem på NRK
DEN GRØNNKLEDDE: Marie Blokhus, ansatt ved Det Norske Teateret
Anitra: Belinda Braza som skal forføre oss med et spennende og eksotisk uttrykk.
Dovregubben: Frank Kjosås (kjent som Hitler i Mein Kampf)
PREST: Per Tofte, som spilte Peer Gynt i fra starten i 1989 til 1995 og en av iniativtakerne til Peer Gynt ved Gålåvatnet er tilbake og holder prestens tale.
Knappestøper: Svein Tindberg
kostymer: Christina Lovery blir kostymedesigner.  Hun er en av landets mest anerkjente designere og vil designe nye kostymer til alle skuespillerne (250 stykker).  Hun jobber både i Norge og i USA (film).
Scenograf Arne Nøst ønsker et scenebilde der Gålåvatnet bringes nærmere publikum, derfor er vollen mot vannet fjernet.  Det gjøres også andre spennene grep med scenografien, for å forsterke naturoppleelsen og nærhet til publikum.
TILSAMMEN BLE DETTE EN KJEMPESUKSESS SOM DU MÅ OPPLEVE!
 

Aktiv ferie i Norge

Alt pakket og klart!

Fulltekstsøk